El pilot de BMW, Marco Wittmann, guanya amb autoritat per davant de Blomqvist i Green


Arrancava la primera cursa del cap de setmana al mític circuit alemany de Nürburgring, on la primera línia de la graella de sortida era per als BMW de Wittmann (BMW Team RMG) i Blomqvist (BMW Team RBM), els seguien els dos Audi de Green (Audi Sport Team Rosberg) i Mortara (Audi Sport Team Abt Sportsline) i per últim el Mercedes de Juncadella (Mercedes-AMG DTM Team HWA).

Després d’una gran sortida del líder del campionat i una petita lluita en les tres primeres corbes, no es produien grans canvis a la primera volta on Wittmann passava en primera posició i el seguien Blomqvist i l’Audi de Green, per altra banda Dani Juncadella seguia en una magnífica 5a posició sent el millor dels Mercedes.

Passaven els minuts i Wittmann seguia dominant, però començava a veure’s les primeres lluites en la part mitja de la graella amb un espectacular adelantament de Glock per l’exterior en corba 1 al jove pilot de Mercedes Lucas Auer. Mentrestant, els Mercedes anaven fent treball en equip i di Resta i Paffet anaven guanyant posicions.

Arribàvem a la meitat de la cursa i Wittmann seguia en primera posició seguit de Blomqvist. Green deixava passar a Mortara que arribava amb més ritme per intentar retallar distància amb el pilot de BMW.

En aquell moment arribava una de les millors lluites de la cursa. Deixant Witmann a part, Mortara lluitava amb Blomqvist, on una passada de frenada a l’última xicane feia que Juncadella, Green i Spengler contactessin amb els dos pilots de BMW i Audi deixant un grup de 5 pilots lluitant per la segona posició. Adelantaments múltiples en les corbes 1, 2 y 3 que finalment acabaven amb el gran perjudicat de la batalla, Dani Juncadella que rebia un toc del canadenc de BMW, Bruno Spengler provocant la caiguda de posicions fins al final de la graella.

Finalment Marco Wittmann creuava la línia d’arribada en primera posició seguit de Tom Blomqvist i Jamie Green.