Robert Wickens ha penjat a les xarxes socials un vídeo en el que mostra els avenços en la seva recuperació després del greu accident que va patir al mes d’agost a Pocono.

El pilot canadenc va patir un terrible accident a la 14a carrera de la temporada de la IndyCar que es disputava a l’oval de Pocono, a Pennsilvània. Després de tocar-se amb Ryan Hunter-Reay a més de 320 km/h, el seu monoplaça va sortir pels aires i es va estavellar de forma brutal contra les tanques de seguretat del circuit.

El xoc li va fracturar la tíbia i el peroné de les dues cames, les dues mans, l’avantbraç dret, un colze i quatre costelles; a més d’una lesió a la medul·la espinal que l’hagués deixat paraplègic si no l’haguessin operat d’immediat. Evidentment, les lesions que va patir van posar fi a una espectacular temporada en la qual, sent debutant, havia aconseguit pujar quatre vegades al podi.

Poc més de tres mesos després de l’accident, Wickens segueix el seu procés de recuperació i va compartir un vídeo als seus comptes personals de Twitter i Instagram en el qual, amb un to distès, mostrava la feina de rehabilitació que està fent amb l’ajuda d’un equip mèdic especialitzat.

Després de prendre un cafè dient a la càmera que la cafeïna puja la pressió arterial i que això l’ajuda a no defallir després de tant esforç, el canadenc es posa de peu agafant-se a una barana i unes cordes i, amb l’ajuda de dos fisioterapeutes, comença a donar passos cap endavant.

Wickens, per tant, ja camina i segueix tenint entre cella i cella tornar a pujar a un monoplaça a mitjà termini. De moment la propera temporada serà substituït pel fins ara pilot de Formula 1 Marcus Ericsson al Schmidt Pererson Motorsports, encara que en principi l’equip compta amb ell de cara el 2020.