Maverick Viñales va finalitzar només en la desena posició en el Gran Premi de Catalunya de MotoGP. El català se’l pot notar frustrat amb la situació incerta que viuen els pilots cada gran premi per culpa dels Michelin.

“Ahir era un dia per sumar, no he pogut aconseguir el resultat que m’hagués agradat tot i haver-ho intentat tot, no sé que dir” deia el pilot de Roses que es veu com l’avantatge al campionat respecte Andrea Dovizioso es redueix a 7 punts.

“6 punts són més que 0, però Dovizioso està a 7 punts, així que aquests 6 no serveix de gaire. Sempre suma però no podem seguir fent dues curses bé, una malament, dues curses bé una de malament, hem de donar el 100% a cada cursa.

El pilot de Movistar Yamaha MotoGP pensa que per seguir líder del campionat no pot baixar del podi, i si els resultats com els d’ahir es repeteixen, segurament perdrà el liderat.

“Si faig curses així no seguiré líder, un líder ha de estar primer, segon o tercer com a màxim en totes les curses.”

Ja són dues les curses en que el pilot empordanès aconsegueix resultats per sota del esperat. A Jerez ja va patir per culpa dels pneumàtics però, té la sensació que és l’únic que es queixa.

“Li he demanat a Yamaha que al final només sóc jo qui es queixa, no sé si Yamaha es queixa realment del resultat d’avui però m’agradaria que ells també diguessin la seva opinió.”

Segurament a partir d’ara veurem més agressivitat per part del campió de moto3 2013, que intentarà aprofitar les seves oportunitats al màxim quan rodi per situació de victòries.

“Resultats com aquest t’obliguen a ser agressiu en les altres curses. Pots guanyar, però  si després acabes el desè els rivals se’t tiren a sobre. Veien el que va passar ahir, potser hauria d’haver arriscat a Mugello.