Després de només tres curses a la Fórmula E, l’únic campió del món de Fórmula 1 a la categoria, Jacques Villeneuve deixa l’equip Venturi després d’arribar a un acord de separació abans del següent e-Prix de Buenos Aires.

En un curt comunicat, Venturi Racing anunciava la separació:

“Venturi  i Jacques Villeneuve, en comú acord posen fi a la seva col·laboració en el campionat FIA de Fórmula E.”

“El pilot canadenc s’havia unit a l’equip a l’agost de 2015 i va participar en les tres primeres rondes de la segona temporada del campionat de monoplaces elèctrics. El desacord sobre la direcció futura de l’equip va portar a aquesta separació amistosa “

El pilot canadenc va fer un debut decepcionant a Beijing sortint-se de pista amb Antonio Felix da Costa. Després d’una onzena posició prometedora a Putrajaya, va tornar a decepcionar a tothom amb un accident en la qualificació de Punta del Este, que el va deixar sense poder competir durant la cursa.

El futur esportiu de Jacques Villeneuve no és clar, però romandrà present al pàdoc de la Fórmula E com a consultor de la cadena francesa Canal +.

Villenueve serà reemplaçat a partir del proper ePrix pel pilot britànic Mike Conway.

“Venturi és un equip líder a la Fórmula E” va comentar Mike Conway des de la seu de Venturi a Mònaco, “així que és perfecte per poder participar en aquesta categoria innovadora i única. És aquí on els constructors presenten les seves tecnologies, així que és molt bo poder-hi competir”.