Christian Vietoris ha estat el més ràpid en la jornada d’lliures del DTM al Nürburgring. L’han seguit de prop Robert Wickens i Marco Wittmann.


La sessió s’ha desenvolupat sense problemes i ha permès a Mercedes dominar la primera presa de contacte en el Nürburgring. Doblet de la marca de l’estrella amb Christian Vietoris al capdavant seguit de Robert Wickens, que han mantingut un estret marge de tan sols 78 mil·lèsimes.

En tercera posició ha acabat el primer BMW, el de Marco Wittmann, quedant-se a tan sols a vuitanta mil·lèsimes del millor crono, presentant oposició als Mercedes de cara a demà. Felix Rosenqvist ha sorprès amb la seva quarta posició amb un altre Mercedes, confirmant el potencial de la marca en aquest circuit.

Més despenjats han acabat els Audi, amb Edoardo Mortara i Nico Müller copant la cinquena i sisena posició respectivament com a millors situats. Just darrere, han completat el Top 10: Paul di Resta (Mercedes), Timo Scheider (Audi), Gary Paffet (Mercedes) i Augusto Farfus (BMW).

Miquel Molina amb l’Audi ha finalitzat 13è a sis dècimes del capdavant i Dani Juncadella amb el Mercedes just darrere en 14a posició.