Stoffel Vandoorne a guanyat la primera cursa de GP2 al Yas Marina Circuit a una cursa on la diferència entre els compostos de pneumàtics a marcar les estratègies dels pilots. Raffaele Marciello i Mitch Evans han acompanyat el pilot belga al podi.

Pierre Gasly ha mantungut la seva pole position per davant Vandoorne i Evans, mentre que Marciello ha perdut varies posicions. No obstant, l’italià portava els pneumàtics mitjans, la qual cosa li ha permès remuntar molt ràpidament davant la davallada de rendiment dels pneumàtics super tendres.

Gasly ha perdut el liderat de la cursa a la volta 4, quan Vandoorne et Evans l’han avançat. El pilot francès ja era a la 6a posició a la volta 6, quan els pilots amb el pneumàtic super tou decidien treure-se’l de sobre. A més, Nato ha xocat contra Latifi i tots dos pilots han hagut d’abandonat, provocant la sortida del Virtual Safety Car.

Després de totes les aturades, Marciello liderava la cursa a la volta 7 seguit per Markelov, King, Negrao, Pic, Matsushita, Lynn, Stoneman, De Jong i Stockinger. Vandoorne, Evans i Gasly han baixat fins la 14a posició.

Els cotxes de Markelov i De Jong s’han aturat gairebé a la vegada. Una llàstima pel pilot rus, qui rodava a la segona posició. Sean Gelael a fet una errada a la sortida del pit lane i ha xocat contra el mur.

Finalment, amb l’ordre restablert per les aturades al box, Stoffel Vandoorne ha guanyat la cursa per davant Marciello, que s’ha beneficiat d’una molt bona estratègia. Mitch Evans ha completat el podium per davant Rossi, Gasly, King, Haryanto, Lynn, Negrao i Berthon.