Alex Lynn ha dominat la segona cursa de la GP2 a Hockenheim i ha guanyat per davant de Sergey Sirotkin i Arthur Pic.

Giovinazzi tenia una mala sortida des de la pole i baixava fins la 3a posició. Lynn es posava al capdavant per davant de Rowland, Giovinazzi, Malja, Sirotkin, Pic, Marciello, Ghiotto, Kirchhöfer i Eriksson. Gasly passava de l’última posició a la graella a la 14a a les primeres voltes. Un toc entre Nato i Jeffri provocava un Virtual Safety Car que permetia a Gasly pujar a la 12a posició.

Giovinazzi rebia una sanció de 5 segons per treure de la pista a un altre pilot i això l’obligava a prendre més riscs. L’italià es tocava amb Rowland en intentar avançar-lo i quedava fora de la cursa, perdent així una gran oportunitat de retallar punts a Gasly, qui al seu torn arribava als punts després de superar a Eriksson. Sirotkin li robava el pòdium a Malja col·locant-se 3r i intentava atrapar a Rowland, però l’anglès es defensava amb molta agressivitat i agrupava una fila de pilots fins al 8è. Quan Sirotkin per fi aconseguia passar a Rowland després d’una bella batalla, Malja perdia posició amb Pic i Ghiotto, que abans havia avançat a Marciello després que l’italià cometés una errada. Malja baixava a la 8a posició després de ser avançat per Marciello i Gasly, que ja estava 6è després de treure’s del mig a Marciello.

Rowland perdia ritme i posició amb Pic i Ghiotto, però aconseguia aguantar a Gasly fins al final. Lynn s’emportava una còmoda victòria mentre per darrera les batalles se succeïen. Sirotkin tanca un gran cap de setmana amb una victòria i un 2n lloc. Pic ha completat el podi per davant de Ghiotto, Rowland, Gasly, Marciello i Markelov, però una sanció de 5 segons per excés de velocitat al pit lane deixava al rus fora dels punts en favor de Malja.

Sirotkin és el nou líder del campionat empatat a 113 punts amb Gasly. Marciello és 3r amb 102, 2 més que Giovinazzi i 3 més que Rowland.