Site icon FormulaRapida.net

Vettel s’endu la pole inesperadament

Per sorpresa de tothom, Vettel ha aconseguit la poel però no sel veia tan entusiasmat.

La primera Qualy ha comenat amb el Caterham de Kovalainen passant a la Q2, i deixant a Schumacher fora de la Q2. Schumi s’ha enfadat molt. A la Q2 ha passat el mateix amb Raikkonen que no ha passat, i que en cursa ho acostuma a fer millor.

Q1

La sessió va començar amb uns instans de silenci. El primer que ha sortit a pista va ser Paul Di Resta.

Els Force India han començat col·locant-se liders. A continuació Kobayashi s’ha ficat lider, Webber l’ha seguit i l’ha arrebatat Button. I ALonso amb el tou s’ha ficat lider per assegurar.  Grosjean li ha tret la posició, a falta de vuit minuts. Ricciardo a falta d’un minut s’ha ficat primer per salvar-se, igual que Sergio Perez.

Timo Glock, té greus problemes per superar el 107%.Però el supera finalment, fent un gran temps 21é. Schumi no passa a la Q2. Kovalainen si.

No passen a la Q2: Schumacher, Vergne, Petrov, Pic, De la Rosa, Glock, i Karthikeyan.

Q2

La segona Qualy ha començat amb una invetigació sobre Vergne. I igual que la primera sessió s’ha tardat 1 minut a que sortin els pilots.

El primer a sortir han sigut com a la primera Q, els Force India. Alonso ha sortit amb el tou des d’un bon principi. Massa es col·loca primer amb el tou.  Hamilton també amb tou primer. Els pilots a partir del minut 10 s’han esperat 5 minuts per fer el seu ultim temps. Alonso va demanar sortir a pista perquè no estaba segur de que si passaria o no, per tant, a l’equip l’han fet cas i ha sortit. Els temps són molt justos. Alonso f aun increible tercer sector i aconsegueix passar a la Q3.

No passen a la Q3: Raikkonen, Kobayashi, Hulkenberg, Massa, Senna, Kovalainen i Maldonado (que té una penalització de 5 llocs a la graella)

Q3

Els pilots han tardat un minut a sortir a pista. El vent, es molt fort, i es variable en la direcció en qualsevol moment.

Primer de tot, Webber s’ha colocat primer, Hamilton li ha arrebatat, i Button no ho ha pogut fer i s’ha ficat 2n, Vettel tampoc i s’ha ficat 4rt. Alonso ha fet una volta d’escalfament. Sense fer-ne una de ràpida.  A falta de 3 minuts tos a box, surten en aquest ordre:Ricciardo, Grosjean, Perez, Rosberg, el Red Bull i els Mclaren, Alonso segueix tancat a box, i no farà volta. Roberg i Webber lluiten per la pole. Mentrestant Ricciardo 4rt amb el millor 3r sector. Finalment entre tot pole per Vettel.

10 primers: Vettel,

Declaracions:

De la Rosa: “Conent i satisfet perque no pensaba que lluitaria amb els Marussia. Les rodes toves no aguanten res.

Schumacher: “Hem tingut probemes amb l’aleró de darrere, però el cotxe va bé”

Raikkonen: “Serà una cursa molt complicada, sobretot pels penumàtics”

Massa: “Serà una cursa molt díficil”

Alonso: “Podem escollir els pneumàtic en que podrem sortir. No hi havia res a fer i a veure com va la cursa que serà molt dura en questió de pneumàtics. Al cap de 6 voltes els urs es fan malbé”

Button: “Esperaba estar més endavant, estic sorpres de estar davant de Rosberg”

Perez: “Ha sigut díficil, estem en una bona posició però esperem que poguem fer una bona cursa. Aquest cop ens sembla que no podrem fer menys parades que els altres”