Site icon FormulaRapida.net

Verstappen simbòlic líder del divendres a Xina

SHANGHAI, CHINA - APRIL 07: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing in the garage during practice for the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 7, 2017 in Shanghai, China. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Max Verstappen ha estat el més ràpid dels entrenaments lliures del divendres al circuit de Xangai, Xina per al segon gran Premi de Fórmula 1 de la temporada. El dia marcat per les males condicions climatològiques, ha vist com s’ha hagut de cancel·lar ambdues sessions.

Eren els primers entrenaments lliures, o millor dit el primer cap de setmana complert per Antonio Giovinazzi qui substitueix a Pascal Wehrlein a l’equip Sauber. Tot i això el italià no podria fer massa cosa en una sessió en que s’iniciava amb la bandera vermella a causa de la pluja que impedia al helicòpter mèdic sortir en cas d’accident.

Després de més de mitja hora sense activitat, els pilots han sortit a pista amb el compost de pluja extrema a excepció dels Haas que han sortit amb els intermitjos i han patit virolles, igual que Nico Hulkenberg qui es quedaria aturat a la grava, causant el cotxe de seguretat virtual i la bandera vermella.

Una situació que es quedaria per la resta del dia ja que el helicòpter no podia enlairar-se. El mateix fet ha passat en la segona sessió on els cotxes no han sortit a rodar.

Així doncs, Max Verstappen ha estat el més ràpid del dia seguit dels Williams de Felipe Massa i Lance Stroll. Quart lloc per Carlos Sainz, seguit de Romain Grosjean, Daniil Kvyat, Fernando Alonso, Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas i Kevin Magnussen.