Cop sobre la taula de l’equip Red Bull a Imola, un cap de setmana amb condicions canviants i amb pneumàtics d’aigua pel mig, fa que hi hagi molta la incertesa en els equips, Max Versappen va guanyar la cursa del dissabte i això va fer que sortís en primera posició el diumenge, dia que es va mostrar clar dominador.

Per altra banda, el seu company d’equip Sergio Pérez va ser segon, donant un cop sobre la taula de la marca austríaca a casa de l’equip rival sembla en aquesta temporada, l’equip Ferrari, l’acompanyant al podi va ser un McLaren, el de Lando Norris que al començament del campionat eren la clara decepció.

Geroge Russel va ser quart, un altre cop per davant del seu company d’equip Lewis Hamilton que sembla desesperat. Charles Leclerc després d’una errada quan estava disposat a avançar
Checo Pérez.

Per altra banda, cap de setmana desastrós pels pilots espanyols, Carlos Sainz estava fora de cursa a la corba 1 després d’un toc amb Danniel Ricciardo i Fernando Alonso va rebre un cop del Hass de Mick Schumacher quan el mateix feia una errada.