Matthieu Vaxivière i Vladimir Atoev seran els dos pilots que competiran amb el nou equip Spirit of Race a la renovada Fórmula 3.5 V8.

Matthieu Vaxivière actual sub-campió de la categoria (la antiga Formula Renault 3.5) va anunciar que no seguiria a la categoria tot i provar per Sprit of Race a finals de temporada a Jerez. El pilot de Limoges ha retrobat a la categoria, ara dirigida per RPM Racing, el seu potencial que va experimentar el 2011 amb el campionat de la Fórmula 4 Francesa.

Després de dos anys a la Fórmula Renault 2.0, Vaxivière no trobava el seu ritme competitiu, fins que va fitxar per Lotus el 2014 a la Fórmula Renault 3.5. Tot i això, el pilot occità no va començar a ser competitiu fins al seu retorn a la categoria després d’un accident a la cursa de Monte Carlo.

Enguany l’escuderia Lotus el va seleccionar com a jove pilot, essent el jove pilot de l’equip d’Enstone més exitós aconseguint el sub-campionat a la categoria. Ara el francès és el principal candidat al títol en una categoria on el nivell és més alt que la temporada que hem viscut.

El francès tindrà com a company d’equip al pilot rus, Vladirmir Atoev. El pilot que té el suport de SMP Racing fa el salt a una de les categories més importants per arribar a la Fórmula 1, després de debutar als monoplaces el 2014 a la Fórmula 4 Francesa on, no va tenir gaire potencial.

Però amb l’aparició de la SMP F4, aquest 2015 ha estat un any per demostrar el seu potencial amb la segona posició al campionat. El seu fitxatge també ve condicionat per la relació que té SMP amb l’equip Spirit of Race, anomenat AF Corse als campionats de resistència.

Vaxivière necessitarà el 2016 ser més fort que mai i evitar errors de pilotatge i estratègia que ha tingut aquest any. Haurà de seguir amb el seu gran potencial en classificació i el seu pilotatge agressiu en cursa, sempre i quant millori en les sortides.

Tota aquesta experiència serà aprofitada per Atoev qui romandrà un parell d’anys a la categoria, essent el 2016 un any d’aprenentatge on no podrà fer front a rookies que provenen de la competitiva Formula Renault 2.0.