Site icon FormulaRapida.net

Travisanutto es proclama bicampió del món de karting

La ratxa de Lorenzo Travisanutto segueix després de la consecució del seu segon títol de Campió del món de Karting a OK. El pilot italià creuava la línia de meta per davant de Taylor Barnard i Harry Thompson. Lorenzo Fluxá ha estat vintè.

La primera fase de la cursa era liderada per Juho Valtanen, que va ubicar el seu RedSpeed al capdavant i amb marge després d’una molt bona sortida. Per darrere es trobaven un Travisanutto amb fam de victòria i un Taylor Barnard expectant.

Travisanutto tiraria per terra l’avantatge del pilot local, i aviat avançaria a Valtanen. Però no aconseguiria anar-se’n dels seus rivals. Es conformava un grup de 5 pilots amb Travisanutto, Valtanen, Barnard, Smale i Thompson. Per darrere, Gabriele Mini s’obria pas des de la 16a posició i aconseguia posar-se 6è.

La lluita pel liderat s’intensificava a mesura que avançava la prova i era Valtanen el que intentava posar-se primer, però es va tocar amb Travisanutto, fet que va provocar que l’italià rebés una advertència.

El pilot de KartRapublic aprofitava per aconseguir una mica d’avantatge, i Barnard superava a Valtanen per a ser segon. Poc després, Harry Thompson feia el mateix i es posava tercer. Fins que finalment, Valtanen tamvién perdia posició amb Smale.

Travisanutto arribava a meta i vencia per segon any consecutiu per davant de Taylor Barnard, pilot júnior de Rosberg, i de Harry Thompson, pilot júnior de Red Bull. En quart lloc arribava Kirill Smale, pilot júnior de SMP Racing i 5è el pilot local Juho Valtanen. Després d’una carrera complicada, Fluxá seria 20º en un gran resultat després de tenir una lesió a principis d’any.