Oliver Rowland ha superat a Vaxivière en la classificació de la Fórmula Renault 3.5 Series al Red Bull Ring. Amb aquesta pole el britànic iguala el francès amb 3 poles enguany. El de Lotus sortirà tercer per darrere del seu company Stockinger.


Avui era dia de classificacions a la Fórmula Renault 3.5 i la primera s’ha celebrat aquest migdia en la vuitena sessió classificatòria de la temporada. Tot i la singularitat dels horaris, la classificació ha estat igualment en una sessió de 30 minuts.

Sessió que ha començat liderant, Dean Stoneman (Dams) i els Strakka Racing, seguint la línia dels entrenaments lliures. Però al cap de 10 minuts, els líders del campionat, Oliver Rowland (Fortec Motorsports) i Matthieu Vaxivière (Lotus), han pujat als primers llocs. La volta del francès l’ubicava en primer lloc abans del canvi de pneumàtics.

Però abans de fer l’últim intent amb pneumàtics nous, Pietro Fantin (International Draco Racing) veia com el seu cotxe s’aturava  a la sortida de box, provocant la bandera vermella a falta de 9 minuts.

En tornar l’acció, la lluita tornava a ser entre Vaxivière i Rowland qui s’intercanviaven els primer llocs. Finalment era Rowland qui aconseguia la pole per 2 dècimes  sobre Stockinger i Vaxivière. Els segueixen: Stoneman, Merhi, De Vries, Malja, Latifi, Dillmann, Ellinas, Panis, Nissany, Van Buuren, Celis, Jaafar, Visser, Gelael, Bonifacio, Orudzhev i Delétraz.