Lance Stroll ha aconseguit la victòria en la tercera cursa del cap de setmana a imola de la FIA Formula 3 Europea. Russell i Ilott l’acompanyen al podi en una cursa sense Safety cars i amb poca emoció.

A la sortida Stroll mantenia el liderat per davant de Russell que havia superat a Ilott. Darrere d’ells Ralf Aron superava a Joel Eriksson a la sortida, seguit de nen aprop de Anthoine Hubert. MIkkel Jensen mantenia el setè lloc.

Els set primers llocs no canviarien fins al final de cursa. La lluita doncs es centrava en la lluita pel vuitè lloc que havia aconseguit Ben Barnicoat. El britànic no tenia ritme i ràpidament es veia superat per Nick Cassidy que acabaria vuitè.

Dues voltes més tard, el pilot patrocinat per FormulaRapida.net, David Beckmann superava al pilot de Hitech GP que baixaria fins la tretzena posició.

Victòria final per Lance Stroll en un cap de setmana gairebé perfecte on només se li ha escapat la victòria en la primera cursa.

Resultats:

1 Stroll 2 Russell 3 Ilott 4 Aron 5 Eriksson 6 Hubert 7 Jensen 8 Cassidy 9 Beckmann 10 Zhou 11 Cámara 12 Günther 13 Barnicoat 14 Piquet 15 Mazepin 16 Chung Chang

Retirats: Newey, Sasahara, Kari