El pilot de la Ferrari Drivers Academy ha aconseguit hui en Hockenheim la seua primera victòria en la F3 per davant de Jake Dennis i Felix Rosenqvist.


 

Rosenqvist va fer una molt bona eixida i va poder mantindre la primera posició. El seu company d’equip, Maximilian Günther va perdre diverses posicions en l’eixida, va ser superat per Stroll i Dennis.

En la primera volta, Lance Stroll va avançar al seu company d’equip, l’actual campió Felix Rosenqvist, mentre per darrere diversos pilots van tindre problemes, és el cas de Chung Chang i Li, que van provocar l’eixida del safety car.

Rosenqvist continuava perdent posicions, esta vegada amb un altre dels seus companys d’equip, Jake Dennis, que es va situar segon i es va llançar a per Stroll. Alexander Sims va fer el propi amb Leclerc, que perdia la sexta posició.

Boccolacci es va veure obligat a retirar-se després que el seu aleró posterior es desprenguera, deixant-li sense càrrega aerodinàmica darrere.

Els 4 pilots de Prema copaven les 4 primeres posicions, mentre per darrere la lluita estava entre Sims i Giovinazzi. El pilot britànic de Hitech va avançar al de Carlin amb una maniobra magistral en la corba 8.

Leclerc també estava lluitant per a avançar a Giovinazzi, però el de Van Amersfoort va cometre un error i Russell se li va acostar, i una volta després li va aconseguir superar.

En les últimes voltes les distàncies es van mantindre, Lance Stroll va aconseguir la seua primera victòria en la FIA F3 per davant de Dennis, Rosenqvist, Günther, Sims, Giovinazzi, Russell i Leclerc.