Ahir no va poder ser, però avui sí, Dean Stoneman ha guanyat la seva primera cursa a la Indy Lights. El britànic s’ha defensat bé i ha aprofitat un error de Jones per endur-se el triomf. Urrutia i Kaiser completen el podi.


Ed Jones (Carlin) avui tenia una bona oportunitat per guanyar per tercera vegada consecutiva. El de UAE tenia el liderat de la cursa fins que un error l’ha fet baixar fins la setena. El de Carlin ha pogut remuntar per acabar fins la quarta posició.

L’error de Jones ha permès a Dean Stoneman (Andretti Autosport) guanyar la cursa, la primera del britànic a la categoria qui, ha hagut d’aguantar els atacs de Santiago Urrutia (Schmidt Peterson Motorsport) i Felix Serralles (Carlin).

El pilot de Cuba, a la sortida s’ha situat primer però un error l’ha baixat fins la quarta plaça. I quan havia aconseguit superar a Urrutia i atacar Stoneman, el de Carlin va cometre un altre error que el va deixar en la cinquena posició final.

Felix Rosenqvist (Belardi Auto Racing) ha estat sisè després de remuntar des de l’última posició per culpa d’un toc per part del seu company d’equip,Zach Veach –desè classificat final.

Shelby Blackstock, Scott Anderson, Scott Hargrove completen les posicions des de la setena a la novena plaça.