La fundació del nou equip del Mundial de Rallycross, STARD Team, ha salvat els mobles de dos pilots de molt talent que s’havien quedat sense equip després de la seva marxa del MJP Racing Team Austria. Es tracta de Timur Timerzyanov i Janis Baumanis que continuaran en el campionat amb un altre Ford Fiesta RXS.


L’equip MJP Racing Team Austria havia prescindit dels serveis dels seus dos pilots a la fi de 2016, donant la benvinguda per a aquest 2017 a dos pilots prometedors com són Timo Scheider i Kevin Eriksson. Després d’aquesta decisió, tant Janis Baumanis com Timur Timerzyanov es quedaven sense equip per a aquest 2017, i sobretot després de fer bones actuacions durant l’any passat, sobretot en el cas del pilot rus que es va colar en diverses finals lluitant fins i tot per victòries.

No obstant això, a pràcticament un mes de l’inici de la nova temporada, s’ha sabut que l’entrada del nou equip STARD Team salvarà la trajectòria de tots dos pilots. Aquesta nova formació liderada pel grup Stohl, de l’ex pilot de WRC i personatge habitual en el món del Motorsport, Manfred Stohl. L’equip oferirà als seus pilots dues unitats millorades del Ford Fiesta RXS Supercar, amb el qual es voldran fer un forat entre els millors equips de la disciplina.

“Aquesta és una gran sensació. Amb l’ajuda de Manfred Stohl he aconseguit obtenir una unitat de Supercar, un cop més. Tinc grans plans per a la temporada 2017 i em sento molt ben preparat”, va comentar Janis Baumanis en una nova temporada en acció.

D’altra banda, Timur Timerzyanov també va dir la seva respecte a aquest prometedor projecte. “He donat tot de mi per ajudar els enginyers de STARD a preparar l’entrada en competició amb el cotxe d’aquest any. Estic desitjant una reeixida temporada 2017”.

Finalment, l’impulsor d’aquest projecte, Manfred Stohl, se sent optimista i motivat davant aquest nou repte. “Ja vaig participar al Mundial de RX en 2015, en aquest llavors com a pilot, i ràpidament em va convertir en un gran fan d’aquest esport. Llavors em va semblar lògic buscar una activitat empresarial en aquesta àrea també”.