L’1 de juliol de 2023 es va obrir el període d’inscripcions de la XLIII edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes

L’edició XLIII de les 24 hores s’apropa, i a falta de 7 setmanes per la cursa al Circuit de Can Montcau (Lliça d’Amunt), els preparatius d’aquesta només fan que accelerar-se.

El període d’inscripcions per a tots aquells equips que vulguin participar a la cursa es va obrir el dissabte 1 de Juliol, i des d’aleshores, més de 20 equips s’han inscrit per disputar la històrica prova.

Les inscripcions, es poden realitzar a travès del web oficial de la cursa, a: 24hores.cat amb un cost de 850 € per equip. Un preu únic per aforntar una cursa on amateurs i professionals estan cridats a fer història, en l’única prova d’enduro al món que combina pilots campions i pilots profesionals de trial, motocròs, enduro, Dakar i velocitat.

La cursa d’enguany es celebrarà els dies 1, 2 i 3 de septembre, dates que coincideix amb amb el Gran Premi de Catalunya de MotoGP, fet que donarà una gran projecció del Vallès Oriental a nivell mundial.

Copyright: 24 Hores de la Vall del Tenes

El Circuit de Can Montcau (Lliça d’Amunt) ja s’està preparant per a una de les edicions més igualades de la història. On s’espera una gran participació en un traçat millorat respecte l’edició anterior. A més a més, les millores també s’ofereixen al públic, amb una oferta lúdica inugalable on la coincidència amb el Gran Premi de Catalunya de MotoGP, donarà a grans sinergies.

Els equips amb més història de les 24 hores ja han confirmat la seva participació per formar part de la graella d’enguany. Una graella que ja és segur comptarà amb presència andalusa i italiana, a més d’equips mixtes i femenins, fent de les 24 hores una cursa molt inclusiva i oberta a tots els genères i edats.

Pels pilots, poder participar en una cursa on el públic (que té entrada gratuïta) està tant aprop és senzillament especial, i això fa que aquesta cursa sigui, any rere any, un éxit.

Com inscriure’s a la cursa?

A la pàgina web: www.24hores.cat pots accedir a l’apartar inscripcions on podràs sol·licitar i omplir el formulari d’inscripció fins al dia 28 de Juliol. En el web, es troba tota la informació necessària en quant a les condicions econòmiques, reglament i les llicencies sol·licitades per tal de poder participar a la cursa.

Canvi de Cicle

La generació d’enguany marcarà també un abans i un després en quant a la direcció de la cursa. Els actuals president i vicepresident, Francesc Padró i Joan Naudó, fa setmanes que treballen amb els membres de la junta, Aleix Garriga i Manel Ferriol, perquè aquests agafin pes com a caps visibles de la prova i deixar una nova generació al capdavant de la cursa.

Reviu l’edició de l’any anterior

Al canal de YouTube de les 24 Hores pots recuperar la cursa completa de l’any passat, oferida per FormulaRapida.net, amb entrevistes als pilots i molt més.