L’equip MP Motorsport ha acabat la temporada 2016 de GP2 i ja està en marxa amb la 2017 amb l’anunci d’un pilot. El brasiler Sergio Sette Camara s’uneix a l’equip holandès per fer el salt a l’antesala de la Fórmula 1.

L’equip holandès ha fitxat una de les estrelles del Gran Premi de Macau d’enguany, Sergio Sette Camara que va acabar tercer després de liderar mitja cursa. El pilot de 18 anys farà el salt a la GP2 pel 2017 després de 2 anys a la FIA Formula 3 Europea on no ha pogut mostrar el seu potencial per culpa de molts problemes tècnics.

El brasiler ja comença la seva preparació per la temporada vinent conduint per l’equip en els test de post-temporada de la setmana que ve, gràcies al patrocini de Petrobras, CEMIG i Mercantil do Brasil.

Amb només 18 anys, a part del podi de Macau, destaca en ell els altres dos podis en els Masters de Zandvoort de Formula 3 del any 2015 i 2016. En el seu primer any a Formula 3, Camara va aconseguir dos podis, el mateix paper va repetir enguany tot i multitud de problemes amb el motor que només l’ha permès acabar onzè en el campionat, però demostrant una gran constància en els punts i especialment, una gran millora del rendiment en classificació,