Charles Leclerc ha tornat a dominar la classificació de la FIA Formula 2, obtenint avui a Hongria la setena pole consecutiva d’aquest any. Oliver Rowland i Artem Markelov han completat el Top 3.


La vida no canvia a la FIA Formula 2. El líder dominador d’aquesta temporada, Charles Leclerc, ha tornat a fer una nova pole al circuit hongarès del Hungaroring, on ha obtingut la setena consecutiva durant aquest any. El pilot de Prema ha estat dels últims a sortir i s’ha vist penalitzat per la bandera vermella de meitat de sessió, però al reiniciar la marxa ha fet dues voltes impecables que li han tornat a donar la posició preferent.

En un primer moment Oliver Rowland ha estat el que ha portat el control de la sessió, ha liderat una bona estona fins que Leclerc se li ha avançat amb solvència. El de Dams ha intentat retallar distàncies però s’ha quedat a quatre dècimes del millor temps de l’imbatible Leclerc. Artem Markelov s’ha situat tercer a una dècima del pilot francès.

Jordan King i Antonio Fuoco han completat el Top 5 de la graella de sortida de la primera cursa de demà, mentre que Norman Nato només ha pogut ser sisè. Pitjor sort ha tingut el seu company d’equip, Sean Gelael, que ha provocat l’única bandera vermella de la sessió al sortir-se de pista al primer revolt i condemnant al pilot de Pertamina Arden a sortir des del final de la graella.

Nicholas Latifi ha estat setè per davant de Nyck de Vries, Nobuaru Matsushita i Sergio Canamasas amb el Rapax. Destacar l’actuació del rookie del dia, Santino Ferrucci, que amb el Trident s’ha col·locat 11è en la seva primera classificació en la FIA F2.

Demà la primera cursa del cap de setmana de la FIA F2 a Hongria es disputarà a partir de les 16:00, hora local.