Felix Serralles ha fet una remuntada molt dura en un dels ovals més complicats del campionat, al Milwaukee Mile. RC Enerson ha acabat segon i Juan Piedrahita completa el podi. Jack Harvey ha acabat quart i manté el liderat.


El Gran Premi de Milwaukee de la Indy Lights començava amb un Spencer Pigot que perdia el primer lloc en benefici de RC Enerson que superava al seu compatriota per l’exterior. Darrere d’ells els seguien Kaiser, Harvey, Piedrahita i Serralles, aquests dos lluitaven pel cinquè lloc passades 10 voltes de la cursa.

Però era Piedrahita (Belardi Auto Racing) que 6 voltes més tard atrapava a Harvey (Schmidt Peterson Motorsports) i el superava per l’interior, Serralles (Belardi Auto Racing) aprofitava la situació per deixar al líder del campionat endarrerit fins al sisè lloc.

A meitat de cursa, el ritme de un segon més lent per volta que tenia Shelby Blackstock feia perdre’l una volta. Mentrestant, Serralles superava Piedrahita per al quart lloc.

El cubà seguia remuntant, i ara passava a atacar Kyle Kaiser per al quart lloc, però Kaiser patia una virolla i provocava el primer pace car de la cursa. Això ajudava a Serralles que en el reinici superava a Pigot pel segon lloc. El pole sitter baixaria posicions fins ubicar-se setè.

A falta de 10 voltes pel final, Serralles es ficava per l’interior d’Enerson per pujar a la primera posició i guanyar la cursa. Tanquen el podi Enerson i Piedrahita.

Els segueixen: Harvey, Anderson, Chilton, Pigot, Jones, Kaiser, Ringel i Blackstock.