La família de Jules Bianchi ha emès un nou comunicat sobre el pilot francès, en el qual relaten que no hi ha canvis en el seu estat neurològic però com a novetat, ja ha començat una teràpia de rehabilitació al Centre Hospitalari Universitari de Niça, on va ingressar el passat mes de novembre provinent del Japó, on a l’octubre va patir aquest desafortunat i tràgic accident sota la pluja de Suzuka.


Comunicat de la família Bianchi:

“A mesura que ens acostem al final d’un any molt difícil per a la nostra família, hem volgut aprofitar aquesta oportunitat per oferir una nova actualització sobre la situació mèdica de Jules, pel nostre compromís de comunicar d’una forma contínua quan sigui apropiat, als seus molts fans”.

“Va ser un pas molt important i reconfortant per a nosaltres poder portar a Jules fins a casa a França el mes passat, per continuar la seva rehabilitació envoltat de la seva família i amics. Això és molt important per a Jules i per a nosaltres”.

“Des d’aquest moment, Jules ha rebut el millor tractament possible a la Unitat de Cures Intensives del Centre Hospitalari Universitari de Niça (CHU), i ara al centre de rehabilitació del CHU per a aquest tipus de trauma”.

“L’estat neurològic de Jules es manté sense canvis; està inconscient però és capaç de respirar sense cap ajuda. Si bé no és una informació molt significativa, és reconfortant en el fet que Jules segueix lluitant, cosa que sabíem que faria, i això ha permès cuidar-l’ho per part dels professionals de la medicina, donant començament al planejat -però molt laborios- programa de teràpia de rehabilitació”.

“En reflexionar sobre els esdeveniments d’aquests últims mesos, ens agradaria agrair una vegada més la calor aclaparador i l’afecte mostrat cap al nostre fill. Aquests segueixen sent temps difícils per a la nostra família, però saber que ha tocat les vides de tantes persones a tot el món ens ha ajudat a suportar-ho millor”.

“També ens agradaria agrair el respecte i el suport mostrat pels mitjans de comunicació cap a la nostra família durant aquest temps, per la qual cosa estem molt agraïts”.

“Continuarem proporcionant informació quan sigui possible fer-ho i donem el nostre sincer agraïment a tots els que continuen pregant per Jules.”