Sébastien Loeb aconsegueix un ‘pòquer’ de victòries en aquest Dakar 2023 i dona una mica d’emoció a la competició

Sébastien Loeb ha vençut en la desena etapa del Dakar. El francès ha reaccionat després dels problemes que va patir durant la segona etapa. Avui ha guanyat la tercera etapa de manera consecutiva. Sembla que Loeb encara no es dona per vençut.

L’etapa del dia d’avui ha estat més breu de l’habitual. Nasser Al-Attiyah no ha volgut tenir problemes i no ha forçat molt la màquina, exactament igual que en la jornada d’ahir. En aquests moments, Al-Attiyahté un marge de més d’una hora respecte al seu principal perseguidor, el jove Lucas Moraes.

Loeb va a per totes

El pilot de BRX no ha dit l’última paraula en aquesta edició del Dakar. És cert que el seu inici va estar lluny de ser l’ideal, en gran part a la mala sort que va tenir, però està destacant per la seva regularitat, sobretot en les últimes etapes que s’han disputat, on no ha donat opció a ningú.

El francès havia d’obrir pista en el dia d’avui, un moment que sempre és complicat per als pilots. Avui Loeb no ha buscat cap estratègia, ha donat el millor de si mateix i ha seguit endavant.

La llàstima ha estat que només ha pogut retallar cinc minuts aproximadament a Moraes, gràcies, en gran part, a què el pilot brasiler s’ha trobat malament en els últims instants d’etapa.

Por qué el Dakar le da la espalda a Sebastian Loeb, uno de los más grandes de la historia
Copyright: El Confidencial
Recta final

En aquests moments només falten quatre etapes per finalitzar aquesta edició del Dakar. Loeb ha de seguir pilotant a aquest nivell i esperar que els seus rivals tinguin un problema suficientment greu com per a retallar tant temps. És molt complicat, però no impossible. Aquesta és una de les lliçons que ens ha donat la competició.