L’equip ha fet oficial que el brasiler Felipe Nasr i el suec Marcus Ericsson seran de nou els seus pilots en el pròxim Mundial. Després donar-se a conèixer l’anunci, els dos s’han mostrat molt feliços per la confiança que ha mostrat Sauber en ells.


 

L’equip Sauber ha confirmat aquest dijous que el brasiler Felipe Nasr i el suec Marcus Ericsson seran de nou els seus dos pilots oficials per a la propera temporada del Mundial de Fórmula 1.

Monisha Kaltenborn, ‘Team Principal’ de Sauber, ha recalcat que aquesta renovació “en aquest moment tan d’hora” de l’any demostra que “els pilots i l’equip estan segurs d’anar en la direcció correcta“.

“Tenim plena confiança en els talents i nivells de Marcus i Felip. Tots dos han demostrat sòlids rendiments, han guanyat experiència i aprenen ràpidament. Malgrat la seva joventut, treballen molt professionalment, tant dins com fora de la pista, i tots dos estan ja implicats de una manera molt dedicada al desenvolupament del ‘C35’ de l’any que ve “, ha assegurat.

Ericsson va subratllar que està “molt feliç” perquè Sauber “hagi dipositat la seva confiança” un any més en el seu “potencial”. “Aquest any he tingut un gran començament des de l’inici i no puc oblidar els meus primers punts a la F-1 que vaig aconseguir a Austràlia“, va apuntar el suec, fitxat aquest any després del seu pas el 2014 per Caterham.

Per la seva banda, Nasr també va mostrar la seva felicitat per la seva continuïtat. “Aquesta renovació és un pas important en la meva carrera. Durant la primera meitat d’any, que és el del meu debut, he pogut guanyar molta experiència des de la perspectiva del pilotatge i des del costat personal“, ha indicat el brasiler.