El subcampió de la Fórmula Renault 2.0 NEC, Jack Aitken i el subcampió de la Fórmula Renault 1.6 NEC Junior, Martin Rump, seran dos dels tres pilots oficials de l’equip Fortec Motorsports a la Fórmula Renault 2.0 Eurocup.

Jack Aitken que aquest 2013 ha acabat segon a la Fórmula Renault 2.0 NEC amb l’equip Fortec, ara entra al Eurocup, la categoria amb més nivell d’Europa on hi participen més de 30 pilots cada cursa.

Pel que fa a Martin Rump que ha acabat subcampió per només 1 punt quan tenia el campionat guanyat respecte l’holandès Roy Geerts, a la Fórmula Renault 1.6 NEC Junior. L’estonià fa un salt qualitatiu fins a l’Eurocup, categoria la qual al llarg de l’història ha anat molt bé als pilots de la seva nació com Kevin Korjus, campió el 2010.

Fortec en realitat no ho ha fet oficial, però els dos pilots esmentats anteriorment, estaran amb l’equip britànic segons ha pogut saber FormulaRapida.net.

A falta de saber el tercer pilot i pilot líder del equip a l’Eurocup, aquest podria ser el campió de la Fórmula Renault 2.0 NEC, Matt Parry. El gal·lès, ara mateix està sota l’orbita de Fortec Motorsport, però també és possible que pugui anar a Koiranen GP.