Oliver Rowland participarà amb l’equip Fortec Motorsports un any més a la Förmula Renault 3.5 Series.


El britànic, amb el suport de Racing Steps Foundation va estar confirmat per Derek Walters en la televisió britànica BT Sport aquest dissabte per la tarda on Rowland estava de convidat. Un Rowland que se sent molt part de Fortec equip  pel qual ajuda als seus joves pilots, tal i com es pot veure en la fotografia de la notícia, on se’l veu ajudant aquesta setmana en un dels molts test de post-temporada.

Acabant en el quart lloc en el campionat aquest 2014, amb una victòria a Aragó i una altre a Jerez, ha tingut molta mala sort en els moments en que ha tingut oportunitats de retallar punts als seus rivals, com va ser a Nürburgring, Spa-Francorchamps, Moscow Raceway o al Paul Ricard.

El de 22 anys, ara per ara es presenta com el gran preferit al títol, però haurà de ser constant i no cometre tants errors per endur-se el campionat de pilots i el d’equips amb Fortec on aquest any van perdre per molt poc.

Recordem, Rowland va participar a la Fórmula Renault 2.0 UK on va der el segon lloc en el campionat el 2011. Els següents anys va participar al Eurocup on va acabar en el tercer i segon lloc.

Aquesta post-temporada va participar als test d’Aragó on també van participar amb el seu equip pilots com, Orudzhev, Ghiotto o Jaafar.

El de RSF ja va comentar que el pas lògic era anar a la GP2 però que valoraria quedar-se a les World Series, moviment que finalment ha fet.