Felix Rosenqvist ha assolit la pôle position per  la cursa classificatòria del Gran Premi de Macau per davant de Daniel Juncadella, Charles Leclerc I Giovinazzi.

Felix Rosenqvist venia d’aconseguir la pole position provisional ahir amb un temps de 2:11.102. El suec no ha fallat i ha aconseguit mantenir la posició preferent per a la cursa classificatòria del Gran Premi de Macau.

No pot dir el mateix el segon classificat d’ahir,  Callum Illot. El jove de Red Bull ha estampat el seu cotxe contra el mur als inicis de sessió, provocant així la bandera vermella.

Al tornar la bandera verda, Rosenqvist de seguida aconseguia millorar el seu temps seguit per Charles Leclerc i Antonio Giovinazzi, el trident que ens ha fet gaudir de valent en les 33 carreres del campionat de la FIA Formula 3 Europea.

El jove monedas que debuta en aquest traçat porta un cap de setmana de menys a més,  i avui ha demostrat ser l’únic que li ha disputat la pôle position à Rosenqvist.

Avui en canvi no ha estat el dia de Antonio Giovinazzi que a final de la sessió a xocat a maternity.

Finalment pole position per Felix Rosenqvist per davant del guanyador de 2011, Dani Juncadella, el segueixen a la segona fila Charles Leclerc i Giovinazzi, mentre que completen el top 10:  Pommer, MacLeod, Sette Camara, Maini, Lorandi, Stroll.

Demà serà un dels moments més importants del cap de setmana, la cursa classificatòria que determinará l’ordre de sortida per el Gran Premi de Macau d’aquest diumenge.