El pilot suec de l’equip Prema Powerteam s’ha fet amb la victòria a la tercera cursa del Nürburgring i es proclama campió després d’haver aconseguit guanyar les 3 curses d’aquest cap de setmana i portar una ratxa de 5 victòries consecutives. Stroll ha estat segon i Cassidy tercer.


A la sortida, Felix Rosenqvist mantenia la primera posició, que és el que necessitava per poder ser campió en aquesta cursa, si Giovinazzi no era segon. Però el títol se li posava molt de cara al suec ja que Jensen es va passar de frenada al primer revolt, impactant contra Giovinazzi i danyant-li el cotxe, que el deixava sense opcions. Per darrere la sortida va ser bastant neta, tot i algun toc al mig del gran grup.

A la volta 2, Pohler estava intentant avançar a Lorandi a la forquilla, però el pilot de Double R Racing es va passar de llarg, impactant contra el pilot de Van Amersfort, quedant-se aquest primer fora de cursa i provocant la sortida del safety car.

A la resortida, les posicions del capdavant es van mantenir. Per darrere Ferrucci va avançar a Ilott al primer revolt, frenant més tard que el seu rival després d’haver-li agafat l’aspiració durant tota la recta.

Dues voltes després, teníem el segon cotxe de seguretat, quan Macleod va fer una virolla a la sortida del segon revolt i Rao no va poder esquivar-lo. El pilot de Fortec va pujar per sobre de l’aleró posterior del pilot de Motopark, destrossant tots dos cotxes.

Quan la cursa es va rellançar, el top 4 estava format pels 4 pilots de l’equip Prema, que estaven dominant la cursa amb Rosenqvist primer, seguit de Stroll, Cassidy i Dennis.

El tercer període de Cotxe de Seguretat no trigaria molt a sortir. A la volta 11, Boccolacci entrava molt colat al revolt 1 quan intentava avançar a Tveter, tocant-lo i deixant els dos cotxes fora de cursa.

Lorandi va haver d’abandonar definitivament després de que Tatiana Calderón el toquès a l’últim revolt, quan la pilot colombiana intentava l’avançament per l’interior de l’últim viratge. Amb això, Giovinazzi ja estava 15è, després d’haver remuntat des de l’última posició.

La cursa es va rellançar amb una volta per davant, ja que només quedava 1 minut del temps permès. Felix Rosenqvist va completar la volta sense problemes, aconseguint així el títol de la FIA F3. Stroll ha estat segon, Cassidy tercer i Dennis quart, completant un top 4 de l’equip Prema Powerteam. Cinquè ha estat Leclerc seguit de Pommer, Ferrucci i Ilott.