El pilot suec s’ha fet amb la seva primera victòria en la IndyLights en la segona cursa de Sant Petersburg. Després d’ell han acabat Kaiser i Veach.


A la sortida Felix Rosenqvist va mantenir la primera posició, seguit de Kaiser que escalava fins a la segona, després d’avançar a Veach. Per darrere un toc entre Blackstock i Hargrove provocava la primera “caution” de la cursa. Enerson també es va veure implicat en l’accident.

Quan es va rellançar la carrera, Serralles va intentar avançar a Veach al primer revolt, però aquest es va defensar i el porto-riqueny gairebé va ser superat per Negrao.

Durant les següents voltes, les distàncies entre els pilots de cap van augmentar, havent-hi més de dos segons entre cadascuna de les posicions. La lluita se centrava ara entre Anderson, Enerson i Alberico, que lluitaven per la novena posició.

Blackstock i Urrutia, que estaven lluitant per posició, no l’hi van posar gens fàcil a Rosenqvist per doblar. Això va provocar que Kaiser reduís distàncies, però es van tornar a augmentar quan el pilot americà tampoc va tenir facilitats per doblegar.

Ed Jones va fer una virolla quan lluitava amb Negrao per la cinquena posició. Això li va fer cedir la seva sisena plaça a Stoneman.

A falta de dues voltes per al final, Alberico es va endur per davant a Enerson quan estaven lluitant per la novena posició amb Anderson. Això va posar fi a la lluita que estaven tenint durant tota la cursa.

Finalment Rosenqvist va guanyar amb autoritat la seva primera cursa de la IndyLights seguit de Kaiser Veach, Serralles, Negrao, Stonema, Jones, Piedrahita, Anderson i Kellett.