Nico Rosberg continua liderant els temps en el gran premi de Brasil per davant d’un Hamilton que hui pareixia nerviós, a pesar que els Mercedes es van amagar durant gran part de la sessió. Massa va ser tercer, Fernando Alonso va acabar octau, molt incomode amb el cotxe.

Primera presa de contacte dels pilots hui en el circuit d’Interlagos i encara que estava ennuvolat pareixia que aguantaria.

Anaven eixint els pilots a poc a poc per a realitzar els primers compassos.

Es registraven els primers temps i Magnussen era primer seguit dels Toro Rosso. Hamilton sorprenia fent un trompo en la primera corba i Gutierrez anava “llimant” els pianos.

A l’equador de la sessió seguia el ball de lideres i ara el que liderava era Massa seguit per Raikkonen.

Els Mercedes estaven perduts pel gran grup i Hamilton seguia inquiet després del seu baldufa i Rosberg s’ubicava en novena posició. L’antítesi eren els Lotus que pareixien créixer-se a poc a poc.

A falta de 20 minuts Fernando Alonso aconseguia posar-se en primer lloc encara que després Rosberg va polvoritzar el temps del pilot espanyol i s’adjudicava el rècord del circuit amb un temps de 1:10,446. Poc després Hamilton aconseguia quedar per darrere de l’alemany.

Fernando Alonso s’abaixava del monoplaça no molt satisfet i veia com a poc a poc perdia posicions.

Finalment va acabar la sessió amb Rosberg al front seguit de Hamilton, que segons pareix és la tònica ací en Interllacs. Felipe Massa que en sa casa sempre té un plus va acabar tercer.

Veurem si en la classificació Hamilton li dóna la volta a les coses o si Rosberg seguix amb el seu domini indiscutible.

Resultats: