Ismael Rodríguez surt del traçat B del Kartodrom de Catalunya (Lliçà de Vall, Vallès Oriental) amb una nova victòria en categoria KZ de la Formula Catalunya, després de batre a Xavier Puigdelliura en la lluita per la victòria. Dídac Ros ha completat el podi.

Dia tràgic per als aficionats del món del kàrting que avui s’han despertat amb la notícia de la mort de Gonzalo Basturo, després de patir un accident en el circuit de Fernando Alonso. L’organització, juntament amb els aficionats i pilots l’han homenatjat amb un minut de silenci.

Posteriorment al minut de silenci, al ser dia de Sant Jordi, els pilots han estat obsequiats amb una rosa. S’han repartit un total de 62 dues roses, una gran xifra de participació entre totes les categories.

Pel que fa a la categoria IAME KZ, el duel ha estat servit de nou entre els dos lliçanencs Ismael Rodríguez i Xavier Puigdelliura. El primer ha aconseguit la pole position per a la primera cursa, que evidentment ha dominat per davant de Puigdelliura i de Dídac Ros que ha acabat en la tercera posició. La quarta posició i per tant, la pole position per a la cursa final se la enduia el debutant Joan Castells.

(C) Arnau Viñals – Formula Ràpida

Un Castells que en la sortida perdria el liderat amb un Dídac Ros que ha intentat evitar lo inevitable, ser superat per Puigdelliura i Rodríguez fet que s’ha produït finalment deixant al pilot de Barcelona en una definitiva tercera posició.

Al davant, Puigdelliura intentava aguantar el espectacular ritme del campió de 2015 i 2016, però a meitat de cursa, Rodríguez li feia un interior clau al seu rival per al campionat, per aconseguir la segona victòria de la temporada

Resultats IAME KZ: 1 Rodríguez 2 Puigdelliura 3 Ros 4 Castells 5 Subirana 6 Fageda 7 Aljama

En la resta de categories el traçat B ha significat molts accidents i penalitzacions. A la categoria sènior, Max Ribas s’enduia la seva primera victòria. A Amateur +21, triomf per Jordi Palntada. Pedro Torres ha pujat al esglaó més alt del podi en la categoria Junior, mentre que a Cadet la victòria ha estat per Adrià Mustienes però el protagonista ha estat Pol Chaos que ha remuntat fins la segona posició després de patir un accident a la sortida.

Si algun pilot desitja rebre imatges de la prova, simplement s’ha de posar en contacte amb nosaltres a formularapida@formularapida.net