Site icon FormulaRapida.net

Renault F1 anuncia un nou acord amb BP i Castrol

PALMER Jolyon (gbr) Renault F1 RS.16 driver Renault Sport F1 team ambiance portrait during the 2016 Formula One World Championship, Abu Dhabi Grand Prix from November 25 to 27 in Yas Marina - Photo Francois Flamand / DPPI

BP i l’equip Renault de Fórmula 1 han anunciat avui un nou acord de col·laboració entre les dues empreses en els propers 5 anys.

BP i Castrol, companyies mundials de lubricants d’automòbils, proveiran a partir d’aquesta temporada de Fórmula 1 i en les 4 següents a l’equip Renault Sport de Fórmula 1.

Aquest és el retorn de BP i Castrol a la F1, una marca que ja es ben present en el món del motor, especialment a MotoGP patrocinant a l’equip LCR i Cal Cruthclow, o inclòs en el món de les 4 rodes amb el patrocini a la categoria junior, Toyota Racing Series.

Aquest és un acord estratègic per a BP que podrà evolucionar noves tecnologies, mentre Renault de moment tindrà l’exclusivitat de rebre-les de seguida, no com el cas de Total i Elf que el seu equip principal era i segueix essent Red Bull.

L’ultima vegada que BP i Castrol van estar a Fórmula 1 va ser l’any 1997 amb l’equip Williams Renault que va aconseguir el campionat d’equips i de pilots amb Jacques Villeneuve.