Site icon FormulaRapida.net

Rea torna a guanyar a Misano i Bautista cau

Jonathan Rea, ha guanyat la Race 2 al circuit de Misano, desprès de guanyar ahir la Race 1. El quatre vegades campió del món ha donat un nou cop al campionat i ha aprofitat la caiguda del líder, Álvaro Bautista, que pateix pel manteniment del lideratge. Toprak Razgatlioglu i Leon Haslam han completat el podi, respectivament.

La cursa ha començat amb un Rea que sabia perfectament com d’aprop se situa del campionat. Bautista semblava no trobar masses bones sensacions durant el cap de setmana, i el britànic veia la seva oportunitat de retallar-li punts.

A l’inici Bautista ha pogut mantenir la primera plaça. De fet, semblava que podia escapar-se i deixar enrere els seus perseguidors. Aviat, però, ha arribat la caiguda. Bati ha caigut de la mateixa manera que ho va fer al Circuit de Jerez. L’única diferència aquest cop ha estat que el pilot de Talavera ha pogut aixecar la seva Panigale per reprendre la seva cursa i intentar agafar punts. Sandro Cortese ha caigut de la mateixa manera que el líder del mundial i ha pogut tornar a pista.

Leon Haslam, Toprak Razgatlioglu i Jonathan Rea, que perseguien a Bautista en el moment de la caiguda, tenien via lliure per la primera posició. Jonathan Rea ha guanyat una posició avançant a Alex Lowes. El pilot britànic havia perdut diverses posicions durant la sortida, quan ha sofert un toc amb Razgatlioglu.

Haslam quedava com a líder, però per poca estona. Razgatlioglu el perseguia desbocat, amb ganes d’assolir la primera posició. El pilot turc ha marcat un ritme frenètic que només ha estat capaç de mantenir Rea. El britànic ha deixat enrere als seus perseguidors, Haslam, Melandri i Lowes.

Per darrere, Bautista assolia la dinovena plaça superant a Leandro Mercado i guanyava una de nou amb la retirada d’Alessandro Delbianco . Aviat es trobava 16è, a les portes de la zona de punts.

A quatre voltes del final, Rea ha preparat el seu atac. A la corba 1, el pilot britànic ha pogut superar al seu rival turc. Razgatlioglu no volia perdre la primera posició, volia arribar a la posició més alta del podi. Bautista aconseguia en aquest mateix moment superar a Takahashi i situar-se 14è.

La batalla per la tercera posició entre Lowes i Haslam ha deixat a tots els presents sense alè. Mentre els dos pilots mantenien una lluita cos a cos, els seus perseguidors els retallaven segons. La disputa per la primera posició es trobava a l’alçada, Razgatlioglu no es rendia, però Rea no cometia cap error.

Finalment, Rea assolia la seva quarta victòria del mundial, seguit d’un brillant Razgatlioglu. Cinc segons més tard entrava per línia de meta Haslam per a completar el podi. Lowes entrava quart. Michael Rinaldi entrava 5è per a salvar el desastre de Ducati. Jordi Torres ha entrat desè i finalment, Álvaro Bautista ha estat 14è. El pilot de Talavera ha aconseguit situar-se en zona de punts.

El lideratge de Bati es veu amenaçat gràcies a la victòria de Rea. Actualment el britànic es troba a tan sols 16 punts del pilot talaverenc. Haurem d’esperar fins a la pròxima cita, al Circuit de Donington, per a saber si Rea serà capaç d’arravatar el lideratge a Bautista.