Site icon FormulaRapida.net

Randle guanya la Toyota Racing Series 2017

Thomas Randle s’ha emportat l’edició 2017 del disputadíssim campionat de la Toyota Racing Series en la cursa final del campionat celebrada a Manfield, Nova Zelanda. Jehan Daruvala ha assolit la victòria en la cursa mencionada com a Gran Premi de Nova Zelanda.

L’edició 2017 de la Toyota Racing Series serà recordada com a una de les més disputades de la història del campionat. Pedro Piquet arribava a l’última cursa (Gran Premi de Nova Zelanda) com a líder del campionat amb un punt de marge sobre Thomas Randle i dos sobre Richard Verschoor.

El més emocionant de tot és que Piquet sortia segon, Randle tercer i Verschoor cinquè, així que no es podia descartar cap possibilitat.

Sortint des de la pole position, Jehan Daruvala mantenia el primer lloc seguit de Piquet i Marcus Armstrong que aconseguia superar a Randle. Però de seguida la cursa s’havia d’aturar per culpa d’una bandera vermella, provocada per l’accident entre Christian Hahn i Luis Leeds.

Al reiniciar-se la cursa, Piquet baixava fins la quarta posició al ser superat per Armstrong i Randle, situació que deixava a Randle com a campió.

Una situació que es mantindria fins al final de cursa, amb un Jehan Daruvala que s’emporta el Gran Premi de Nova Zelanda amb Marcus Armstrong i Thomas Randle al podi. Aquest últim s’emporta el campionat després d’acabar per davant dels seus rivals Piquet –quart, i Verschoor –cinquè.

Darrere els cinc primers finalitzava Enaam Ahmed, Ferdinand Habsburg i Keyvan Andres Soori.Harry Hayek i Taylor Cockerton completen els 10 primers llocs.

És el primer cop que un australià guanya la Toyota Racing Series, i és el quart pilot no neozelandès que guanya el campionat, juntament amb Andrew Tang, Lance Stroll i Lando Norris.