En un dia de fred i posterior pluja en el circuit de Barcelona-Catalunya, el pilot finlandès Kimi Räikkönen ha finalitzat tercer amb un total de 80 voltes i un temps de 1:20.506 amb pneumàtics tous, a bord del Ferrari SF71H.

Kimi Räikkönen, que segueix essent l’últim campió de Ferrari (2007), ha resumit el dia en: “El problema real, l’únic en el dia d’avui, ha estat el temps”.

“Les meves primeres impressions amb el cotxe són positives, però és molt aviat per fer cap valoració, especialment amb les condicions d’avui” comentava Kimi.Aquests pneumàtics no estan dissenyats per treballar amb 8ºC i això ha estat complicat per tothom. Pel que fa nosaltres, la feina ha consistit en fer el màxim de voltes possibles, i simplement hem anat rodant i provant, intentant entendre el cotxe, que no ha presentat cap dificultat. Ara hem de provar de fer més quilòmetres.”

Ha estat la primera vegada que es roda amb el Halo tot el dia, tema del qual Räikkönen també ha mostrat la seva opinió:

“Comparat amb els entrenaments que hem fet els anys abans, aquest és el primer cop que el Halo ha estat provat amb una integració al cotxe, fet que abans no ha estat possible. No he notat res diferent en la manera de conduir el cotxe sense aquest element.”

Demà serà Sebastian Vettel qui provi el cotxe, mentre Räikkönen tornarà a rodar dimecres, en el cas que no es suspenguin els entrenaments per l’alerta de nevades.