Tito Rabat torna a ser al capdavant d’uns entrenaments lliures, i aquest cop en els primers i els segons de Phillip Island, a Austràlia. Torres i Cortese marquen les segones placrs mentre Kallio i Luthi tanquen els TOP3.


Aquest cap de setmana és la primera oportunitat que té Tito Rabat per guanyar el campionat de Moto2 i avui ha deixat clar que té decidit fer-ho.

Tot i ser a l’altra punta del món el pilot barceloní ha liderat les dues sessions d’entrenaments lliures d’aquest divendres i demà ho donarà tot per encaminar el seu títol.

A la primera sessió el seguien Torres, Kallio i Luthi, el segon dels quals tot i quedar en el TOP3 no se n’ha pogut escapar dels incidents que hi ha hagut al llarg de la sessió. El pilot finlandès ha xocat contra el mur de la corba 9, tot i que no ha pres pas mal.

Salom també ha patit, específicament al revolt número quatre, i és que el seu braç esquerre encara està adolorit. La caiguda més forta ha estat per Zarco, però tot i el greu accident el pilot es troba bé i ha estat llest per la segona sessió d’entrenaments.

Quelcom destacable de la primera sessió és que els dinou primers classificats són a menys d’un segon de distància de Tito Rabat, fet que demostra l’alta competitivitat a la categoria.

La segona sessió s’ha desenvolupat dins la normalitat. També dominada per Rabat, que rebla així el clau, Cortese i Luthi completaven el TOP3. L’ensurt de la sessió ha estat per Maverick Viñales, que ha patit una caiguda a la corba quatre però no ha resultat lesionat.

Aquesta matinada es disputarà la sessió de qualificació.