El pilot francès de l’equip Estrella Galicia 0.0, Fabio Quartararo, s’ha emportat la pole al circuit de Le Mans en una classificació estranya on ha començat a ploure després de 5 minuts de sessió i ningú ha pogut millorar. Jorge Navarro ha estat segon i Francesco Bagnaia tercer.


La classificació ha començat sobre sec i els pilots, veient l’amenaça de pluja, han sortit a marcar un temps.

Fabio Quartararo es fèia ràpidament amb la primera posició seguit de Jorge Navarro i de Bagnaia. Poc després començava a ploure i vèiem un festival de caigudes on van anar a terra Quartararo, Navarro i Oliveira, entre d’altres.

Els temps no anaven a millorar i a falta de 35 minuts per al final de la sessió ja coneixíem com seria la graella de demà.

La primera línia estarà formada per Fabio Quartararo, Jorge Navarro i Francescoo Bagnaia.

A la segona línia de graella estaran Jakub Kornfeil (Drive M7 SIC), Romano Fenati (SKY Racing Team VR46) i el pilot local Jules Danilo (Ongetta-Rivacold). Mentre que la tercera estarà composta per Niccolò Antonelli (Ongetta-Rivacold), Miguel Oliveira (Red Bull KTM Ajo) i el pilot espanyol Isaac Viñales (Husqvarna Factory Laglisse).

Maria Herrera sortirà en una sorprenent 11a posició mentre que pilots importants com Efrén Vázquez i Danny Kent sortiran a la part posterior de la graella, en 29è i 31è lloc respectivament.

La cursa serà demà a partir de les 11:00h a Le Mans.