Nico Prost ha aconseguit la pole position per a la primera cursa de la FIA Formula E al circuit del Battersea Park, Londres. El francès s’ha beneficiat de la pluja per endur-se la pole per davant de Senna i Turvey.

Sota unes condicions molt semblants a les de l’any passat, la classificació per a la primera cursa de la ronda final de la Formula E es presentava sota unes condicions fredes i amb previsió de pluja.

Després d’un retràs de 10 minuts, el grup 1 veia com Jean-Eric Vergne (DS Virgin) començava amb el millor temps. El francès però cometria una errada i xocaria contra el mur, causant la bandera vermella i deixant a Nicolas Prost (Renault e.dams) en primer lloc.

Un cop retirat el cotxe de Vergne, la bandera verda tornava i només permetia realitzar una volta a Frijns (Andretti Autosport). El holandès tot i trobar-se un esquirol creuant pel circuit i tot i rodar amb el cotxe del any passat, aconseguia situar-se en segona posició provisional.

A continuació el Grup 2 veia com la pluja cada vegada era més a prop, i de nou en aquest grup també, virolles i banderes vermelles al final de sessió. Stéphane Sarrazin (Venturi Racing) impactava contra el mur provocant la interrupció de la sessió. Oliver Turvey (Nextev TCR) era qui en treia més partit de la situació situant-se en segona posició provisional, seguit de Bruno Senna (Mahindra Racing).

Mentre els comissaris retiraven el cotxe de Sarrazin, la pluja apareixia a la pista, deixant un clar avantatge en els dos primers grups. Després de retirar el cotxe, De SIlvestro (Andretti Autosport) era l’única en intentar provar de fer una volta amb la pista molla però la pilot suïssa impactaria contra el mur.

Amb la pluja aturada però una pista molla, el Grup 3 format pels dos candidats al títol: Lucas Di Grassi (ABT Schaffler Audi Sport) i Sébastien Buemi (Renault e.dams). Loïc Duval (Dragon Racing) però seria qui faria el millor temps del grup situant-se en setena posició provisional, just per davant de Di Grassi. Buemi només aconseguia situar-se en onzena posició provisional.

Amb un sol radiant però la pista molla, el grup 4 era l’últim en rodar. Mike Conway (Dragon Racing) rodava molt fort però un excés de confiança el feia sortir de pista i causar la bandera vermella de nou.

En retornar la bandera verda, Sam Bird (DS Virgin) i Daniel Abt (ABT Schaeffler Audi Sport) aconseguien fins la sisena posició i Hedifeld (Mahindra Racing) fins la vuitena. Això significa que Bird ja no té opcions a guanyar el campionat.

Això significava que Prost, Turvey, Senna, Frijns i Vergne eren els classificats per a la superpole. En el cas de Vergne, aquest no podia participar degut al accident en el primer grup.

En la superpole, Prost aconseguia la pole per 5 dècimes sobre Senna, Turvey era tercer mentre que Frijns marca la seva millor classificació en quarta posició.