El pilot holandès d’ART Grand Prix, Nyck De Vries, ha guanyat la segona cursa de la GP3, sent la seva primera victòria en aquesta categoria. Un dels seus companys d’equip, Albon, ha acabat segon, ja que els altres 2 han abandonat. El tercer classificat ha estat Fuoco.

La sortida de la segona cursa de la GP3 va ser una mica accidentada. A Hughes el van tocar per darrere i es va quedar últim i Parry va clavar frens i es va sortir de pista. 2 voltes més tard, vèiem baralles entre companys d’equip. Dennis i Aitken van tenir un petit toc al primer revolt, però van poder continuar. Pel que fa a Leclerc i Fukuzumi, que lluitaven per la quarta posició, també es van tocar però tots dos van haver d’abandonar. A més, Tatiana Calderón no va poder frenar a temps i va trencar el seu aleró en impactar amb Leclerc.

A causa d’això, va haver de sortir el Safety Car, el qual va estar en pista diverses voltes. En el rellançament de la cursa, De Vries va aconseguir avançar a Albon per posar-se al capdavant.

Calderón va entrar a boxes per canviar l’aleró davanter però va superar el límit de velocitat al pit, de manera que va ser sancionada amb 5 segons.

Fins al final de la cursa, vam veure unes quantes lluites més. Per exemple la de Palou amb Maini, que va acabar amb l’indi per davant. Hughes, per la seva banda, havia aconseguit remuntar fins a la desena posició.

Finalment, De Vries va aconseguir la victòria per davant d’Albon i Fuoco. El Top10 el tancaven Dennis, Aitken, Maini, Palou, Janosz, Boschung i Hughes.