El pilot belga Max Defourny, ha estat el vencedor de la primera cursa de la Formula Renault 2.0 NEC en el circuit de Spa. Junt amb ell en el podi li acompanyen Jörg i O’Keeffe.


 

Defourny va fer una molt bona eixida i va mantindre la primera posició, igual que la resta dels 5 primers classificats. En la volta 2, Jörg va avançar a O’Keeffe per a situar-se segon, a l’estela de Defourny.

Unes voltes més tard, Deletraz va avançar a Sasahara per fora en Les Combes. Un avançament on va demostrar que és un molt bon pilot, i que no dubte dos vegades a llançar-se per a guanyar una posició.

Defourny estava rodant molt ràpid, i es va escapar del seu principal perseguidor, Kevin Jörg. Després d’ells les distàncies es mantenien, i no pareixia que les posicions canviarien en el top 4.

Però Deletraz, amb un molt bon ritme, es va pegar a O’Keeffe i va intentar l’avançament, que li donaria l’última posició de podi. Encara que en l’última volta, O’Keeffe i Deletraz van agafar a Jörg, les posicions es van mantindre. El guanyador va ser Defourny, primera victòria d’un Rookie enguany, seguit de Jörg, O’Keeffe, Deletraz i Sasahara.