La ronda central de la WSK Final Cup es prepara al kart Settelaghi, a Castelletto di Branduzzo (Itàlia), amb duels a totes les categories. El moment decisiu serà el diumenge 11 de novembre amb la transmissió en viu a formularapida.net.

El gran començament de la campanya de la WSK Final Cup a Lonato (Brescia, Itàlia) fa dues setmanes preveu un cap de setmana amb altes expectatives en el Circuit Internacional 7 Laghi a Castelletto di Branduzzo (Pavia, Itàlia), el circuit que albergarà la segona ronda des del dijous 8 al diumenge 11 de novembre.

Aquesta és la segona de les tres rondes de la Sèrie Internacional de Karting organitzada per WSK Promotion, que ha obtingut xifres molt importants en la seva primera prova: 259 pilots en pista provinents de 42 països diferents que cobreixen els 5 continents.

L’alt valor d’aquests nombres coincideix amb la qualitat de la competència vista a l’asfalt, amb molts duels a punt per repetir-se en la pròxima ronda a Castelletto en les quatre categories KZ2, OK, OK Junior i 60 Mini que podrien veure canvis en la classificació .

Les classificacions provisionals de la WSK Final Cup inclouen a diversos pilots joves prometedors que necessiten confirmar els resultats presentats en la primera ronda de Lonato fa dues setmanes: no serà un passeig pel parc pels líders inicials i serà interessant veure’ls defensar-se de molts rivals classificats. Es podrà seguir la transmissió en viu a formularapida.net el diumenge 11 de novembre.

Això és el que el jove pilot de Jamaica, Alex Powell (Energy-TM-Vega), s’està preparant: actualment lidera 60 Mini amb 90 punts i el segueix el seu rival Brando Badoer (Parolin-TM) amb 69. La situació és força similar a OK Junior, on el pilot britànic Taylor Barnard (KR-Parilla-Vega) lidera el grup amb 84 punts, mentre que la russa Nikita Bedrin (Tony Kart-Vortex, 53 punts) intentarà recuperar-se del cap de setmana amb problemes a Lonato.

L’avantatge d’OK serà defensada per Lorenzo Travisanutto (KR-Parilla-Bridgestone), qui va sumar 90 punts i és seguit per l’holandès Cas Haverkort (CRG-TM) amb 63. L’holandès Bas Lammers (Sodikart-TM-Bridgestone) està liderant KZ2 amb 90 punts i s’haurà d’enfrontar a Marc Ardigó (Tony Kart-Vortex), el més proper a la classificació amb 46 punts.