Aquest cap de setmana es disputen en el circuit d’Austin les 6h de les Amèriques, la primera carrera del WEC després de les 24h de Le Mans i la parada estiuenca.

LMP1

En LMP1 hi ha prou novetats. Primer tenim el debut del Lotus P1/01 que realitzarà la seua primera carrera després d’un retard d’uns quants mesos.

En segon lloc, Mike Conway substituirà en el Toyota #7 a Nakajima que tornarà al Toyota en la pròxima carrera, les 6h de Fuji.

Audi i Toyota estan actualment separats per 1 punt en el campionat de constructors després de la catàstrofe de Toyota en Le Mans on van passar d’anar primers i segons a només acabar amb un cotxe en el podi.

Per primera vegada, tindrem duels en la categoria LMP1-L ja que fins ara només havia participat un equip, Rebellion Racing que comptarà amb dos R-One per a Austin.

Porsche estrenarà un nou paquet aerodinàmic a Austin, busca ser més fiables i competitius després dels més de 6000 Km de test que han fet després de les 24h de Le Mans.

LMP2

Tan sols 5 cotxes inscrits en esta categoria que presenta dos novetats. La primera és el debut del Ligier JS P2 de l’equip G-Drive i la segona és la incorporació d’un nou equip.

Es tracta de l’Extreme Speed Motorsports que corre habitualment en el TUSCC i que en esta cita corre també en el WEC.

GTE Pro

En GTE Pro tenim un cotxe més que en les altres rondes del WEC sense comptar Le Mans. Es tracta del Corvette C7R que serà pilotat per Ricky Taylor, Jordan Taylor i Tom Milner amb els colors clàssics de Corvette, groc i negre i amb el #65.

D’altra banda tots els altres equips correran amb 2 pilots per cotxe i no amb 3 com en Le Mans a excepció de l’Aston Martin #99.

Possiblement tornarem a veure duels en el Circuit de les Amèriques entre el Ferrari #51, els dos Porsche, el #91 i el #92 i l’Aston Martin #97 on estan els millors pilots de GT del món.

GTE Am

8 cotxes inscrits per a les 6h de les Amèriques, dos Ferraris oficials i dos Aston Martin també de fabrica. A part d’aquestos 4 cotxes, dos Porsche privats i altres dos 458 GT privats.

Horaris del cap de setmana (CEST)

Libres 1—-Dijous 18 – 21h45

Libres 2—-Divendres 19 – 02h30

Libres 3—- Divendres 19 – 17h20

Classificació—-Dissabte 20 – 01h00

Cursa—-Diumenge 21- 00h00

Ens espera una cursa molt interessant amb batalles en totes les categories, FormulaRapida.net vos informarà de tot el que ocórrega a Austin.