Ja ha començat l’any 2023 i amb ell ho fa la Fórmula Regional Middle East. En aquesta edició hi participen moltes de les noves incorporacions a la Fórmula 3.

En l’àmbit nacional comptem amb la presència dels catalans Mari Boya i Pepe Martí, a més del balear Lorenzo Fluxà. També, com a nom destacat, està Sebastián Montoya, fill de Juan Pablo Montoya, qui també puja a la F3 aquesta temporada, igual que el pilot originari de Lleida, Mari Boya.

Resultats de la primera ronda per Boya, Fluxà i Martí

La primera ronda d’aquest campionat ja queda al passat. Ha estat una ronda amb 3 carreres disputades a Dubai que han vist guanyador a tres pilots diferents, entre ells Mari Boya. El lleidatà va fer seu el triomf de la tercera de les carreres gràcies a una sortida espectacular que el va col·locar en la primera posició. Ell va classificar a la segona posició, per darrere de Kimi Antonelli, però el va superar a la sortida. De fet, va aconseguir la volta ràpida, resultat de la gran carrera que va fer a la FR Middle East.

Tot i això, Boya s’ha quedat 6è a la classificació general, perquè a les altres dues curses va acabar sense punts. Ell és l’espanyol que més amunt està després de les tres curses. Això és degut als resultats de Fluxà i Martí. No han sigut dolents, però no han destacat per sobre de la resta ni han pujat al podi.

Per una banda, Fluxà va començar bastant bé la temporada quedant 8è en la primera de les tres curses. A la següent va millorar i es va quedar a les portes del podi, en 4a posició. Però, al contrari de Boya, el balear va caure a l’última carrera quedant 11è, que el va fer anar-se’n sense punts. Després d’aquesta primera ronda, Fluxà és 10è a la classificació general.

L’espanyol situat més avall és Pepe Martí, que està a la 12è posició de la general. Ell, tampoc va fer una dolenta actuació en general, però la primera carrera no li va anar gens bé, i va acabar 14è, sense punts. A les següents es va recuperar, aconseguint una 9a posició a la segona i 6a a la tercera.

Resultats de la primera ronda per Montoya

Un altre hispanoparlant és Sebastián Montoya. Ell és el nom més conegut d’aquesta FR Middle East i molta gent està pendent del seu rendiment. En aquesta primera ronda, el colombià no ha tingut gens de sort, perquè no ha obtingut punts, ni tan sols s’ha apropat. Va ser 15è, 17è i 18è a la primera, segona i tercera carrera respectivament.

Tot i això, encara queda molta temporada per davant. Queda temps per donar-li la volta a com s’ha començat.