Jack Doohan, fill del mític Mick Doohan, s’unirà a l’equip Prema per fer el seu debut en monoplaces. L’australià competirà en cinc rondes entre el campionat italià de F4 i l’ADAC alemany de F4. Així doncs, Prema li dóna l’oportunitat de donar les seves primeres passes en el món dels monoplaces.

Jack ve de participar i impressionar a les carreres de go-kart tant a nivell nacional a Austràlia com a nivell internacional. Va guanyar els campionats australians de kàrting en les categories KA el 2015 i KA 2 el 2016. Ve de ser tercer en el Campionat Europeu CIK-FIA on va aconseguir la victòria en la prova de Suècia.

Jack opinava així del seu fitxatge per l’equip italià: “Tinc moltes ganes de formar part de l’equip de Prema com a pilot de Red Bull Junior en algunes rondes dels campionats ADAC i la F4 Italiana. Pilotar per a un equip tan respectat com Prema al 2018 és alguna cosa amb el que podria haver somiat a principis de 2017 quan vaig arribar a Europa per competir en karts. La meva experiència adquirida en karts des dels vuit anys m’ha proporcionat una base sòlida, però ara és el moment de portar la meva carrera en l’automobilisme al següent nivell “, deia el fill del cinc vegades campió del món de MotoGP.

També ha opinat Angelo Rosin, director de l’equip Prema: “Serà realment interessant treballar amb Jack, qui donarà els seus primers passos en les carreres de monoplaces aquest any. Venint d’un perfil tan destacat en l’automobilisme, estic segur que s’adaptarà molt ràpid al nou entorn. L’objectiu per a ell és acumular quilòmetres i experiència per preparar-se per fer un pas més al 2019 “.