L’equip PREMA ha confirmat la incorporació de Freddie Slater pels campionats de Fòrmula 4 italiana, i Euro4.

L’esquadra italiana ha tornat a firmar una de les grans promeses de l’automobilisme, i aquest cop ho ha fet incorporant al talentós Freddie Slater, pilot de tan sols quinze anys que ve trepitjant molt fort des de ben a baix.

El pilot britànic ja va disputar amb el mateix equip PREMA dos dels tres caps de setmana de Euro4, corrent a Monza i Barcelona. Particularment, a Monza va firmar una gran ‘pole position’ que va servir com a carta de presentació, rendint a un nivell molt constant a la resta de curses tenint en compte que era el seu primer tast amb monoplaces.

Abans d’aquest debut, i primeres impressions amb el Tatuus de la F4, el jove britànic porta en el seu currículum una excel·lent cartera d’èxits al kàrting. El que més destaquen són un campionat del món, i dos campionats d’Europa. D’altra banda, també va tenir el seu moment de glòria a Macau, on va estar lluitant pel podi a la cursa de F4, també de la mà de PREMA.

Ara, i un cop s’ha confirmat que és un dels noms a tenir més en compte en els pròxims anys, PREMA l’agafa com una de les principals espases del seu 2024 a temps complet per al campionat de F4 Italiana i d’Euro4 més endavant en la temporada. L’objectiu és sense dubte el títol, i seguir els passos d’Andrea Kimi Antonelli, o Oliver Bearman.

Copyright: PREMA Racing
Copyright: PREMA Racing

Slater ha valorat així el seu salt definitiu a monoplaces: “Ser part de PREMA és increïble per a mi. Estic molt il·lusionat de poder rodar amb ells el 2024. Estem treballant molt aquest hivern per poder donar la millor versió possible de la nostra unió, tant l’equip, com jo. Estan confiant molt en mi, i espero poder tornar aquesta confiança amb grans resultats, sé que puc fer-ho, i no voldria realitzar-ho amb cap altre equip”.

D’altra banda, Angelo Rosin, Team Principal de l’equip a F4, ho presenta d’aquesta manera: “El Freddie (Slater) va fer un debut impressionant amb l’equip, va ser molt competitiu i en una graella plena de pilots experimentats. Ha demostrat que és una gran promesa, però lògicament encara tenim feina abans de començar una temporada en la qual esperem ser més que competitius. Li donarem tot el suport que necessiti a mesura que vagi evolucionant, estem desitjant treballar junts tota la temporada”.