El flamant campio de la Formula 3 Europa i últim guanyador del Gran Premi de Macau, Felix Rosenqvist ha aconseguit la pôle position provisional per a la cursa classificatòria del mateix esdeveniment, després d’una intensa lluita a la classificació d’avui amb Giovinazzi.


Entrenaments Lliures 1

El subcampió de la Fórmula 3 Europea, Antonio Giovinazzi, ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Macau de Fórmula 3, amb un temps de 2:13.829, essent 8 dècimes més ràpid que el campió del any passat Felix Rosenqvist.

En tercera posició ha acabat l’alemany Markus Pommer, seguit dels japonesos Kenta Yamashita, Yuhi Sekiguichi i Yu Kanamaru.

Com sempre Macau al ser un circuit urbà, ha vist com diversos pilots han xocat contra el mur. En aquest cas han estat els britànics Jake Dennis i Callum Ilott.

Qualifying 1

La primera sessió classificatòria ha estat un tu a tu entre Felix Rosenqvist i Antonio Giovinazzi. El del equip Theodore Racing ha dominat la sessió i té la pole provisional amb un temps de 2:11.841, 8 dècimes més ràpid que Callum Ilott que ha acabat segon, per davant del seu company d’equip Antonio Giovinazzi.

Els pilots del equip MotoPark han demostrat un gran potencial amb Sam MacLeod en quart lloc seguit de Daniel Juncadella en cinquè i Markus Pommer sisè.

Tanca el top 10 Yuhi Sekiguchi, MIkkel Jensen, Gustavo Menezes i Alexander Sims.

Demà divendres nova oportunitat per assolir un bon lloc a la graella de sortida per a la cursa classificatòria amb un entrenament lliure i la darrere classificació del ca de setmana.