Leclerc ha començat marcant el ritme des del primer moment. Només a la seva primera volta amb la pista ben molla ja li ha tret més de 2 segons al 2n classificat, Ghiotto. Rowland aconseguia posar-se 2n, però a 1 segon del lider. Latifi era el primer en apropar-se al monegasc, però es quedava a 3 dècimes.

Després de 12 minuts, el seu company a Prema Fuoco superava el temps de Leclerc per 2 dècimes. Latifi superava a continuació aquest temps per mig segon, però Leclerc tornava al capdavant per 9 dècimes. Rowland es col·locava en segona posició per davant de Latifi, Malja, Fuoco, De Vries, Ghiotto, Merhi, Markelov i Sette Câmara.

Latifi aprofitava per marcar el 2n millor temps just quan Sette Câmara trompejava, provocant una bandera vermella. La sessió es reprenia amb 3:43 pel final. Rowland venia millorant al primer parcial, però la pluja s’havia intensificat al segon i perdia el control del seu Dams. Albon era l’únic capaç de millorar i pujava a la 10ª posició.

Resultat:

1 Leclerc 2 Latifi 3 Rowland 4 Malja 5 Fuoco 6 De Vries 7 Ghiotto 8 Merhi 9 Markelov 10 Albon 11 Sette Câmara 12 Ferrucci 13 Delétraz 14 Boschung 15 Matsushita 16 King 17 Visoiu 18 Nato 19 Gelael 20 Jeffri