Malgrat una classificació molt difícil per a l’holandès en general, Nyck De Vries aconsegueix la pole amb un 1: 32.979 seguit de Matt Parry i Antonio Fuoco.


Els pilots van tenir problemes per augmentar la temperatura dels pneumàtics i la pista es trobava bastant verd i relliscosa. Matt Parry era el primer en intentar una volta ràpida, però es va anar llarg al revolt 11. Alex Palou, va ser el pilot més ràpid durant els primers intents. Però Antonio Fuoco aconseguia el millor temps poc després a falta de 18 minuts per al final.

A mitja sessió, Alexander Albon estava al capdavant de la classificació per davant de Fuoco i Matevos Isaakyan. A falta de vuit minuts per al final, la majoria dels pilots sortien a pista, però la sessió va ser interrompuda per Steijn Schothorst ja que el seu cotxe es va aturar en la vora de la pista.

En reiniciar la sessió, Fuoco, Parry i Charles Leclerc van aconseguir millorar els seus temps en els seus primers intents, però eren frenats a causa del tràfic que hi havia a pista. Mentre es vivia una classificació molt difícil, Nyck De Vries en l’últim moment, es portava una pole magistral traient-li quatre dècimes a Parry.

Nyck De Vries aconsegueix la seva primera pole de la temporada, la tercera per GP ART en tres caps de setmana. Parry i Fuoco completen el podi. Dennis, Fukuzumi, Leclerc, Aitken, Albon, Maini i Boschung completen el top 10.