Pirelli ha escollit els pneumàtics que s’utilitzaran en els Grans Premis d’Austràlia, Malàisia, Xina i Bahrain: les quatre primeres curses de la temporada 2015.


Per Austràlia, Pirelli ha seleccionat el P Zero blanc mitjà i el P Zero groc tou: uns compostos que s’adapten bé a les variades exigències i a l’àmplia gamma de condicions climàtiques que poden experimentar en aquest circuit d’Albert Park a Melbourne, una circuit semi-permanent.

El circuit de Sepang, a Malàisia, és molt conegut per el seu asfalt abrasiu i la seva alta temperatura ambiental, de manera que el P Zero taronja dur i el blanc mig són la millor opció per a la segona cursa de l’any.

El P Zero blanc mitjà i el groc tou són els pneumàtics seleccionats per a la Xina: la millor opció per a la comparativament alta degradació esperada, a causa del exigent disseny d’aquest traçat, que genera una alta competència entre pilots i moltes estratègies.

Aquesta és també la selecció per Bahrain: un circuit variat, molt dur per als pneumàtics del darrere, en què el Gran Premi s’inicia a la tarda i acaba al vespre. Aquest horari fa que les temperatures ambientals, així com la llum, vagin caient al llarg de la prova.

La gamma P Zero ha evolucionat des 2014, amb una nova construcció posterior dissenyada per distribuir les forces i la temperatura de forma més uniforme, però aquesta selecció de compostos és, de fet, la mateixa que va realitzar Pirelli l’any passat.