Pedro Piquet ha aconseguit la victòria en la segona cursa del cap de setmana de la Toyota Racing Series celebrada al circuit de Taupo, Nova Zelanda. L’han acompanyat al podi Thomas Randle –que pren el liderat del campionat, i Jehan Daruvala.

La segona cursa s’iniciava amb Kami Laliberté des de la pole position, gràcies a la graella invertida. Però el pilot canadenc de M2 Competition es veia superat a la sortida per Pedro Piquet que lideraria la cursa fins al final.

Tot  i el liderat, Piquet va haver de fer front als atacs de Thomas Randle qui havia aconseguit superar a Laliberté abans del cotxe de seguretat a la volta 9.

Completava el podi de nou el jove pilot de Force India, Jehan Daruvala, seguit de Marcus Armstrong i Brendon Leitch entre els cinc primers.

Sisè finalitzava Verschoor seguit de Ahmed i Luis Leeds. Completaven els 10 primers Thomas Neubauer i Keyvan Andres Soori. Laliberté quedava fora del top10 tot i la posició preferent.

Gràcies a la segona posició en la cursa, Thomas Randle es fica com a líder del campionat gràcies al sisè lloc de Richard Verschoor que és a 15 punts del australià.